regelen, ontzorgen of meedenken: maatwerk is standaard

 

 

u heeft een aanspreekpunt voor al uw zaken

heldere tarieven

Algemeen

Uw gegevens


Naam*

Naam bedrijf*

E-mail*

Adres/Plaats*

Telefoon

Uw vraag/opmerking*

 
 

Zoeken

Inloggen op uw account E-mail adres: Wachtwoord: Wachtwoord vergeten? inloggen Nog geen account? Klik hier
         
 
 

QA CHALLENGE VOOR de kwaliteitsmanager van morgen

VOOR YOUNG PROFESSIONALS DIE EXTRA VAART WILLEN GEVEN AAN HUN LOOPBAAN

 

Heb je interesse in dit talentprogramma? Stuur een videoboodschap  met je motivatie en CV naar Ellen Roubos via ero@ns-quality.nlMeer weten? Bel 06-50632646 of 0418-575859 en vraag naar Ellen Roubos.

 

INVESTEER IN JEZELF EN GEEF EXTRA VAART AAN JE LOOPBAAN

Ontwikkeling, groei, kansen krijgen - en benutten - zijn sleutelbegrippen voor iedere ambitieuze young professional. Want wie aan het begin van z’n loopbaan hard groeit, komt later veel verder. En? Groei jij lekker als jonge kwaliteitsmanager? Of kriebelt het omdat je al een tijdje het gevoel hebt dat je niet hard genoeg gaat of onvoldoende uit de verf komt…

Voor young professionals in kwaliteitsmanagement die extra vaart in hun loopbaan willen brengen, is er nu de QA Challenge. De QA Challenge is een toptalentenprogramma van N&S Quality Consultants dat jong talent helpt om versneld door te stoten naar de functie van QA manager. Ben jij tussen de 24 en 30 jaar oud en een ambitieuze young professional die in de lijn of in expertise wil doorgroeien? Dan is de QA Challenge een kans die je niet wil laten lopen.

De perfecte combinatie van leren en werken als QA Manager

“De QA Challenge is een praktijkgericht programma dat mij heeft uitgedaagd om zowel mijn kennis als competenties naar een hoger niveau te tillen. Dit programma heeft mijn ontwikkeling in een stroomversnelling gebracht. Dankzij de QA Challenge van N&S kan ik mijzelf verder ontwikkelen in de richting van maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzaamheid.” 

Pascalle van Bergenhenegouwen, Young Professional QA Challenge bij N&S Quality Consultants

WAT IS DE QA CHALLENGE?

De QA Challenge is een flexibel opleidingsprogramma (figuur 1: Curriculum) van een half jaar voor jong toptalent in kwaliteitsmanagement. Je komt in dienst bij N&S Quality Consultants. In de opleidingsperiode - die is afgestemd op jouw specifieke ontwikkelambitie - werk je bij verschillende foodbedrijven aan (eigen) opdrachten. Je krijgt één dag in de week extra opleiding. Op deze manier maak je een verdieping in je werk, vergroot je je technische kennis en geef je een versnelling aan jouw persoonlijke ontwikkeling.

Na het doorlopen van het opleidingsprogramma vergroot N&S je marktwaarde bij toonaangevende bedrijven in de foodsector. Vanzelfsprekend verdien je tijdens het opleidingsprogramma een marktconform salaris met de hierbij behorende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Schema

WAAROM EEN QA CHALLENGE?

N&S Quality Consultants is van nature betrokken bij talentontwikkeling in de agri & foodsector. We geloven dat talentvolle professionals het verschil maken voor iedere organisatie. Talent werkt. Vanuit deze betrokkenheid introduceren we graag vernieuwende oplossingen die positief zijn voor alle betrokkenen: de young professional, bedrijfsleven en N&S. 

JIJ?

De QA Challenge is er voor toptalent in kwaliteitsmanagement. Je bent tussen de 24 en 30 jaar oud en een ambitieuze topper die in de lijn of in expertise wil doorgroeien. Je hebt minimaal een relevante Hbo-opleiding (bijvoorbeeld Levensmiddelentechnologie) afgesloten en hebt kennis van kwaliteitssystemen. Je bent ambitieus en hebt leervragen op het vlak van invloed uitoefenen vanuit een sturende rol en wil mogelijk richting een leidinggevende functie. 

ALS BEDRIJF PROFITEREN VAN DE QA CHALLENGE

Deelnemers aan de QA Challenge zijn de top-kwaliteitsmanagers van morgen. N&S Quality Consultants werkt graag samen met vooruitstrevende foodproducenten die dit toptalent kunnen laten werken aan uitdagende opdrachten. Denk hierbij aan het ontwikkelen en versterken van het totale kwaliteitsbeleid van jouw organisatie. Borging van de voedselveiligheid, verbeteren van het kwaliteits(zorg)systeem of een opdracht met als doelstelling het voldoen aan nieuwe klanteisen of wettelijke verplichtingen: talenten uit de QA Challenge gaan graag met deze opdrachten aan de slag. 

Contact        Download Brochure

 


© 2015 N&S Quality Consultants

N&S Quality Consultants B.V.

 

Hogeweg 129, 5301 LL Zaltbommel

 

t. 0418-57 58 59 f. 0418-57 58 55

 

e. office@ns-quality.nl i. www.ns-quality.nl