regelen, ontzorgen of meedenken: maatwerk is standaard

 

 

u heeft een aanspreekpunt voor al uw zaken

heldere tarieven

Algemeen

Uw gegevens


Naam*

Naam bedrijf*

E-mail*

Adres/Plaats*

Telefoon

Uw vraag/opmerking*

 
 

Zoeken

Inloggen op uw account E-mail adres: Wachtwoord: Wachtwoord vergeten? inloggen Nog geen account? Klik hier
         
 
 

Over duurzame proces- en ketenversterking

Idealiter draagt elke medewerker in uw organisatie bij aan de beheersing en verbetering van kwaliteit. Omdat de ideale wereld niet bestaat, helpt N&S Duurzaam een handje.

De vraag naar biologische producten, producten met een hogere toegevoegde waarde of bijvoorbeeld extra duurzame producten neemt toe. Dit leidt tot nieuwe vragen als het gaat over een geborgde en veilige productie van deze producten. De ontwikkelingsrichting is helder: van voedselkwaliteit borgen en incidenten voorkomen naar kwaliteit inzetten om toegevoegde waarde te realiseren. Inmiddels werkt N&S Duurzaam bijvoorbeeld samen met enkele opdrachtgevers aan kennis waarmee we veilige, smakelijke en bovenal gezonde voeding kunnen maken. Gezond en veilig voor ons, maar ook voor ons milieu. Kwaliteit is in de ogen van deze trendsetters vaak meer dan een certificaat. De mensen van N&S Duurzaam helpen u om stappen te zetten in duurzaam denken en doen. En als u wilt, kunnen we deze stappen ook verankeren in uw organisatie. We regelen, ontzorgen en denken mee.

Regelen

N&S Duurzaam zorgt dat uw producten en processen duurzaam gecertificeerd worden en uw personeel getraind wordt via open inschrijving.

Ontzorgen

Uw kwaliteitsafdeling wordt door de consultants van N&S Duurzaam getraind in meer duurzaam denken en doen. Dit gebeurt in een maatwerkaanpak en altijd in company.

Meedenken

We verankeren duurzaam denken en doen op alle niveaus in uw organisatie.


© 2015 N&S Quality Consultants

N&S Quality Consultants B.V.

 

Hogeweg 129, 5301 LL Zaltbommel

 

t. 0418-57 58 59 f. 0418-57 58 55

 

e. office@ns-quality.nl i. www.ns-quality.nl