Zoeken

Inloggen op uw account E-mail adres: Wachtwoord: Wachtwoord vergeten? inloggen Nog geen account? Klik hier

maat in detacheren

Detacheren is de kortste weg naar gekwalificeerde kwaliteitsmedewerkers of -managers. De bonus die N&S Detachering biedt, is de zekerheid van maatwerk. Gebruik ons talent. De hersens en de handen van onze mensen maken uw team compleet.

Als bijvoorbeeld uw kwaliteitsmanager of -medewerker tijdelijk niet beschikbaar is, is het belangrijk dat u hem of haar op de best mogelijke manier vervangt. Kwaliteitszorg is nu eenmaal een continu proces. Of wat als er zich een marktkans voordoet en u heeft extra mensen nodig om een nieuw kwaliteitsproces te ontwikkelen? Misschien heeft u behoefte aan een impactvolle interim manager die uw QA-afdeling naar een hoger niveau brengt. Wat uw capaciteitsbehoefte ook is: N&S Detachering biedt u de best passende oplossing.

Het voordeel van detachering is dat u gemakkelijk en snel aan gekwalificeerd personeel komt. Maatwerk als het gaat om een junior, medior of senior medewerker en als het gaat om een perfecte match met uw bedrijfscultuur. Onze mensen zijn altijd up to date doordat ze geschoold worden binnen de N&S Academy en toegang hebben tot de nieuwste tools.
Ook als het om tijdelijk personeel gaat, kunnen we het voor u regelen, u ontzorgen of met u meedenken in de persoon van een sterke interim manager die uw QA-afdeling weer in topvorm brengt.

regelen

N&S vult uw tijdelijke capaciteitsbehoefte in en matcht uw vraag met een passend aanbod: een junior, medior of senior kwaliteitsmedewerker of -manager.

ontzorgen

Geen omkijken meer naar de (tijdelijke) bemensing van uw kwaliteitsafdeling? Outsourcing? N&S Detachering kan ervoor zorgen. We nemen uw personele vragen uit handen en vullen de bemensing van uw afdeling door ‘in house plaatsing’ in.

meedenken

N&S Detachering heeft toegang tot een netwerk van bewezen managementtalent. Onze interim kwaliteitsmanagers zijn een stevige sparring partner voor iedere directie en hebben alles in huis om uw QA-afdeling in topvorm te brengen.

Wij zijn ons er terdege van bewust dat voedselveiligheid, wetgevingen, milieu, ARBO en de hoogstaande kwaliteit van uw producten niet kan slagen zonder de inzet van uw hele team. Maar wat als uw team niet compleet is? Als het aan ons ligt, hoeft u zich daar nooit meer zorgen over te maken.

    


© 2015 N&S Quality Consultants

N&S Quality Consultants B.V.

 

Hogeweg 129, 5301 LL Zaltbommel

 

t. 0418-57 58 59, f. 0418-57 58 55

 

e. office@ns-quality.nl, i. www.ns-quality.nl

talent op ieder niveau:

junior, medior & Senior

netwerk in food en non food

scherpe tarieven