Zoeken

Inloggen op uw account E-mail adres: Wachtwoord: Wachtwoord vergeten? inloggen Nog geen account? Klik hier

Detacheren

Detacheren is de kortste weg naar gekwalificeerde kwaliteitsmedewerkers of -managers. Gebruik ons talent. De hersens en de handen van onze mensen maken uw team compleet.

Als bijvoorbeeld uw kwaliteitsmanager of -medewerker tijdelijk niet beschikbaar is, is het belangrijk dat u hem of haar op de best mogelijk manier vervangt. Kwaliteitszorg is nu eenmaal een continu proces waarin voedselveiligheid een cruciale rol speelt. Misschien heeft u behoefte aan een impactvolle interim manager die uw QA-afdeling naar een hoger niveau brengt. Wat uw capaciteitsbehoefte ook is: N&S Detachering biedt u de best passende oplossing.

Het voordeel van detachering is dat u gemakkelijk en snel aan gekwalificeerd personeel komt. De bonus die N&S Detachering biedt, is de zekerheid van maatwerk. Maatwerk als het gaat om een junior, medior of senior medewerker en als het gaat om een perfecte match met uw bedrijfscultuur. Onze mensen zijn altijd up to date doordat ze geschoold worden binnen de N&S Academy en toegang hebben tot de nieuwste tools.
Ook als het om tijdelijk personeel gaat, kunnen we het voor u regelen, u ontzorgen of met u meedenken in de persoon van een sterke interim manager die uw QA-afdeling weer in topvorm brengt.


© 2015 N&S Quality Consultants

N&S Quality Consultants B.V.

 

Hogeweg 129, 5301 LL Zaltbommel

 

t. 0418-57 58 59, f. 0418-57 58 55

 

e. office@ns-quality.nl, i. www.ns-quality.nl

talent op ieder niveau:

junior, medior & Senior

netwerk in food en non food

scherpe tarieven