Zoeken

Inloggen op uw account E-mail adres: Wachtwoord: Wachtwoord vergeten? inloggen Nog geen account? Klik hier

detacheren op voedselveiligheidsgebied

Detacheren is de kortste weg naar gekwalificeerde kwaliteitsmedewerkers of -managers. De bonus die N&S Detachering biedt, is de zekerheid van maatwerk. Gebruik ons talent. De hersens en de handen van onze mensen maken uw team compleet.

WAT KUNNEN WIJ U BIEDEN?

Als bijvoorbeeld uw kwaliteitsmanager of -medewerker tijdelijk niet beschikbaar is, is het belangrijk dat u hem of haar op de best mogelijke manier vervangt. Kwaliteitszorg is nu eenmaal een continu proces. Of wat als er zich een marktkans voordoet en u heeft extra mensen nodig om een nieuw kwaliteitsproces te ontwikkelen? Misschien heeft u behoefte aan een impactvolle interim manager die uw QA-afdeling naar een hoger niveau brengt. Wat uw capaciteitsbehoefte ook is: N&S Detachering biedt u de best passende oplossing.

Voordelen detacheren voor uw organisatie:

  • Gemotiveerde en betrokken medewerkers;
  • Opleiding & training voor de gedetacheerde medewerker via N&S academy;
  • Voordelig toegang tot de databank van het N&S Kenniscentrum met toepasbaar gemaakte relevante wet- en regelgeving in de food sector;
  • Back-up van senior adviseurs met ruime praktijkervaring met het opzetten en begeleiden van FSC22000, HACCP-, BRC- en IFS-trajecten en met het uitvoeren van specificatiebeheer;
  • Geen risico’s in geval van ziekte, arbeidsongeschiktheid (WIA) of ontslag;
  • Gewaarborgde continuïteit; vervanging bij uitval en invulling bij tijdelijke projecten.

REGELEN

N&S vult uw tijdelijke capaciteitsbehoefte in en matcht uw vraag met een passend aanbod: een junior, medior of senior kwaliteitsmedewerker of -manager.

ONTZORGEN

Geen omkijken meer naar de (tijdelijke) bemensing van uw kwaliteitsafdeling? Outsourcing? N&S Detachering kan ervoor zorgen. We nemen uw personele vragen uit handen en vullen de bemensing van uw afdeling door ‘in house' plaatsing in.

MEEDENKEN

N&S Detachering heeft toegang tot een netwerk van bewezen managementtalent. Onze interim kwaliteitsmanagers zijn een stevige sparring partner voor iedere directie en hebben alles in huis om uw QA-afdeling in topvorm te brengen.


© 2015 N&S Quality Consultants

N&S Quality Consultants B.V.

 

Hogeweg 129, 5301 LL Zaltbommel

 

t. 0418-57 58 59, f. 0418-57 58 55

 

e. office@ns-quality.nl, i. www.ns-quality.nl

talent op ieder niveau:

junior, medior & Senior

netwerk in food en non food

scherpe tarieven