regelen, ontzorgen of meedenken: maatwerk is standaard

 

 

u heeft een aanspreekpunt voor al uw zaken

heldere tarieven

Algemeen

Uw gegevens


Naam*

Naam bedrijf*

E-mail*

Adres/Plaats*

Telefoon

Uw vraag/opmerking*

 
 

Zoeken

Inloggen op uw account E-mail adres: Wachtwoord: Wachtwoord vergeten? inloggen Nog geen account? Klik hier
         
 
 

Adviseren

Kwaliteit is altijd in ontwikkeling. Als ondernemer houdt u zich het liefst bezig met uw core-business: ondernemen. Tegelijkertijd is een hoge en constante kwaliteit van uw product, proces en organisatie de basis onder uw onderneming. Dat snappen wij. Dat snapt u.

Vanzelfsprekend ondersteunt N&S bij de implementatie van - en certificering voor - kwaliteitssystemen. Zowel HACCP als private standaarden zoals ISO 9001, ISO 14001 of andere kwaliteitstandaarden hebben geen geheimen meer voor ons. Afhankelijk van uw vraag kunnen we zaken regelen of u ontzorgen als het gaat over het invoeren of verbeteren van een kwaliteitssysteem, voorbereiden en begeleiden van audits, onderhoud van het bestaande systeem of implementatie op certificeerbaar niveau.

N&S helpt ondernemers en managers met een brede dienstverlening op het gebied van kwaliteitszorg. Onze kwaliteitsadviseurs helpen u bij het verhogen van uw betrouwbaarheid en het verbeteren en borgen van uw productkwaliteit en presentatie. Gaan we het voor u regelen, gaan we u ontzorgen of wilt u dat we meedenken?


© 2015 N&S Quality Consultants

N&S Quality Consultants B.V.

 

Hogeweg 129, 5301 LL Zaltbommel

 

t. 0418-57 58 59 f. 0418-57 58 55

 

e. office@ns-quality.nl i. www.ns-quality.nl