Zoeken

Inloggen op uw account E-mail adres: Wachtwoord: Wachtwoord vergeten? inloggen Nog geen account? Klik hier

detacheren op arbogebied

Detacheren is de kortste weg naar een gekwalificeerde arbo-specialist, veiligheidskundige of Kwaliteit Arbo en Milieu (KAM)-manager. Gebruik ons talent. De hersens en de handen van onze mensen maken uw team compleet.

WAT KUNNEN WIJ U BIEDEN?

Als bijvoorbeeld uw KAM-manager of veiligheidskundige tijdelijk niet beschikbaar is, is het belangrijk dat u hem of haar op de best mogelijk manier vervangt. Veiligheid is nu eenmaal een continue proces waarin u misschien behoefte heeft aan een impactvolle interim manager die uw Health, Safety & Environment (HSE)-afdeling naar een hoger niveau brengt. Wat uw capaciteitsbehoefte ook is: N&S Detachering biedt u de best passende oplossing.

Voordelen detacheren voor uw organisatie:

  • Gemotiveerde en betrokken medewerkers;
  • Opleiding & training voor de gedetacheerde medewerker via N&S academy;
  • Back-up van senior adviseurs met ruime praktijkervaring in het begeleiden van organisatie naar VCA, BHV, RI&E en VCU en OHSAS 18001 certificering;
  • Geen risico’s in geval van ziekte, arbeidsongeschiktheid (WIA) of ontslag;
  • Gewaarborgde continuïteit; vervanging bij uitval en invulling bij tijdelijke projecten.

REGELEN

N&S vult uw tijdelijke capaciteitsbehoefte op interim basis in en matcht uw vraag met een passend aanbod: een ervaren veiligheidkundige en/of KAM-manager.

ONTZORGEN

Geen omkijken meer naar de (tijdelijke) bemensing van uw KAM- of HSE-afdeling? Outsourcing? N&S Detachering kan ervoor zorgen. We nemen uw personele vragen uit handen en vullen de bemensing van uw afdeling door ‘in house plaatsing’ in.

MEEDENKEN

N&S Detachering heeft toegang tot een netwerk van bewezen managementtalent. Onze interim arbo-specialisten zijn een stevige sparring partner voor iedere directie en hebben alles in huis om uw arbo-zaken op een goed niveau te brengen en de gezondheid, veiligheid en het welzijn van uw medewerkers te bevorderen. 


© 2015 N&S Quality Consultants

N&S Quality Consultants B.V.

 

Hogeweg 129, 5301 LL Zaltbommel

 

t. 0418-57 58 59, f. 0418-57 58 55

 

e. office@ns-quality.nl, i. www.ns-quality.nl

talent op ieder niveau:

junior, medior & Senior

netwerk in food en non food

scherpe tarieven