regelen, ontzorgen of meedenken: maatwerk is standaard

 

 

u heeft een aanspreekpunt voor al uw zaken

heldere tarieven

Algemeen

Uw gegevens


Naam*

Naam bedrijf*

E-mail*

Adres/Plaats*

Telefoon

Uw vraag/opmerking*

 
 

Zoeken

Inloggen op uw account E-mail adres: Wachtwoord: Wachtwoord vergeten? inloggen Nog geen account? Klik hier
         
 
 

AANBOD E-LEARNING CURSUSSEN

N&S Academy werkt samen met Précon e-learning aangaande e-learning cursussen.

Précon e-learning levert net als N&S Academy al jaren diverse e-learning oplossingen. N&S Academy heeft voor Precón e-learning als samenwerkingspartner gekozen vanwege hun praktisch en toegankelijk systeem. Beide partijen vinden elkaar in de inhoud waarbij praktische toepassing hoog in het vaandel staat. Door deze samenwerking denken beide partijen het beste op het gebied van e-learning aan de voedingsmiddelenindustrie te kunnen bieden. De drie volgende cursussen zijn speciaal op maat gemaakt voor de klanten van N&S:

Daarnaast hebben klanten van N&S de mogelijkheid om andere cursussen uit het aanbod van Précon e-learning te volgen. Om uw administratie en beheer te vergemakkelijken bieden wij een online leermanagementsysteem aan genaamd Elzi. Elzi is online te benaderen en eenvoudig te besturen.

Naast diverse standaard cursussen bieden N&S Academy en Précon e-learning ook de mogelijkheid om bedrijfsspecifieke en maatwerk e-trainingen voor u te ontwikkelen. Hiervoor staat een gemotiveerd didactisch, inhoudsdeskundig en technisch professioneel team voor u klaar.

Mocht u nu nieuwsgierig zijn of deze oplossing iets voor uw bedrijf zou kunnen zijn, dan kunt u een demo aanvragen.© 2015 N&S Quality Consultants

N&S Quality Consultants B.V.

 

Hogeweg 129, 5301 LL Zaltbommel

 

t. 0418-57 58 59 f. 0418-57 58 55

 

e. office@ns-quality.nl i. www.ns-quality.nl