regelen, ontzorgen of meedenken: maatwerk is standaard

 

 

u heeft een aanspreekpunt voor al uw zaken

heldere tarieven

Algemeen

Uw gegevens


Naam*

Naam bedrijf*

E-mail*

Adres/Plaats*

Telefoon

Uw vraag/opmerking*

 
 

Zoeken

Inloggen op uw account E-mail adres: Wachtwoord: Wachtwoord vergeten? inloggen Nog geen account? Klik hier
         
 
 

maat in opleiden

Kennis, vaardigheden en vakmanschap als unique selling point van uw organisatie. Opleiden werkt! Kies voor de N&S Academy.

over opleiden

Kennis, vaardigheden en vakmanschap als unique selling point van uw organisatie. Opleiden werkt! Zullen we dat voor u regelen, wilt u ontzorgt worden of heeft u een persoonlijk ontwikkelingsplan nodig? De N&S Academy tekent ervoor.

Werken met voeding vereist vakmanschap. Zeker als het versproducten zijn. We zien dat versinkopers en categorymanagers van grootwinkelbedrijven ‘opleiden’ steeds meer zien als een unique selling point van hun toeleveranciers. De vakspecifieke opleidingen van N&S sluiten naadloos aan op deze ontwikkeling. Wij trainen bijvoorbeeld uw medewerkers in het handhaven van een geïmplementeerd systeem of het bijhouden van kwaliteit in de brede zin. Om voedselveiligheid en hygiëne binnen bedrijven te bevorderen, biedt de N&S Academy meerdere cursussen en workshops aan. Wanneer de arbeidsomstandigheden goed zijn, hebben werknemers meer plezier in hun werk en zijn daardoor beter gemotiveerd. Ook zal het verzuim teruglopen. Hier hebben werknemers en werkgevers beiden baat bij.
N&S Academy helpt ondernemers en managers met een breed opleidingspakket op het gebied van kwaliteitszorg, voedselveiligheid en arbo.

regelen

N&S Academy traint uw personeel met cursussen via open inschrijving. Check ons brede pakket opleidingen.

ontzorgen

 De mensen van de N&S Academy zorgen ervoor dat uw kwaliteitsmedewerkers up to date getraind zijn op basis van in company trainingen of bijvoorbeeld een opleidingsplan voor alle medewerkers van de QA-afdeling.

meedenken

Meer doen met proceskwaliteit en ketenversterking? Klaar zijn voor crisissituaties? N&S Academy brengt uw kwaliteitsafdeling op een hoger niveau op basis van een persoonlijk ontwikkelingsplan voor de QA-manager of directie.

Ook leren aan de N&S Academy?

Leren kan overal: bij u of bij ons?

N&S Academy organiseert voor alle cursussen open inschrijvingen. Daarnaast kunnen alle cursussen bij u op het bedrijf (in-company) georganiseerd worden. Pluspunt hierbij is dat we rekening kunnen houden met uw specifieke wensen. Voorafgaand aan elke in-company cursus vindt een intakegesprek met de docent plaats.

Het laatste duwtje: subsidie

Voor een groot aantal van onze cursussen hebben we een subsidieregeling. Klik hier voor meer informatie.

Ervaar onze opleidingskracht!


© 2015 N&S Quality Consultants

N&S Quality Consultants B.V.

 

Hogeweg 129, 5301 LL Zaltbommel

 

t. 0418-57 58 59 f. 0418-57 58 55

 

e. office@ns-quality.nl i. www.ns-quality.nl